Algemene voorwaarden

Locatie

De locatie waar wij instappen en aanleggen is het kraaiennest voor strandpaviljoens Thalassa (+Bodega) & BRUUT. Met 3 restaurant, een take-away en een kinderspeeltuin heeft u rijkelijk de keuze om het gezelschap te voorzien van proviand. Wilt u na afloop een reservering bijboeken? Dit kunt u aangeven in de winkelwagen. De take-away is altijd geopend.

 

Eigen risico

Vervoer met de Holderkar van -de klimaat piraat- geschiedt op eigen risico. Schades kunnen niet verhaald worden op -de klimaat piraat-. U dient tijdens de rit op uw plaats te blijven zitten. Uitstappen pas als de chauffeur dit aangeeft. 

In aanvulling op artikel 8 van de algemene vervoer- en reisvoorwaarden is de vervoerder niet aansprakelijk voor schade die ontstaat vanwege het niet in acht nemen van de maatregelen of het niet opvolgen van de aanwijzingen van vervoerder.

Met het kopen van een ticket voor een excursie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Boekingsvoorwaarden

Wij berekenen een voor Holderkar-ritten een vaste ritprijs per uur. Dit representeert een groepsgrootte van +-12 personen (kinderen en volwassenen). Er passen maximaal 10 volwassenen in de kar, er kunnen maximaal 13 kinderen + 2 begeleiders (verplicht) mee.
Kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis meerijden. Bent u met een groter gezelschap? Boek dan twee aansluitende rit-tijden of stuur een mail met uw wensen.

De boeking is pas bevestigd als de factuur betaald is. 

Natuurexcursies zijn afhankelijk van diverse factoren, wij kijken hier zorgvuldig naar om gevaarlijke situaties te voorkomen. Garnaelvissen is alleen mogelijk bij gunstig getij. Wees niet teleurgesteld als deze wordt omgezet in strandjutten. Schatgraven en strandjutten is altijd mogelijk mits er gevaarlijk weer (storm/onweer) voorspeld is.

 

Annuleringsvoorwaarden

U kunt tot (op exacte geboekte rittijd af) 5 dagen van tevoren kosteloos annuleren. U krijgt dan 100% van uw betaling teruggestort. 
Annuleert u minder dan (op de exacte geboekte rittijd af) 5 dagen van tevoren, dan bieden wij aan om uw ticket te verplaatsen naar een ander moment. Mocht dit niet kunnen dan vindt er geen restitutie van de kosten plaats. Annuleren kan uitsluitend via email.