Ahoi!

Welkom in onze digitale brochure. Wij presenteren hier de sfeer en inhoud van de natuurexcursies, educatiepakketen en eco-workshops.

 

Daarnaast is het mogelijk om offertes op maat aan te vragen voor:

- Personenvervoer over het strand v.a. €5 p.p.

- Natuurcoaching voor groepen tot 30 personen
- Huur van onze unieke "Holderkar" voor evenementen
- Of, ludiek educatieve ondersteuning bij jouw feest, partij of traject.

 

Zanderige groet, Bram -de klimaat piraat-


Garnaelvis-excursie

Bram -de klimaat piraat- is de leermeester die je raadpleegt voor originele ambachten. Garnaelvissen (Oud Zandvoortsch) is een eeuwenoude traditie die van vader op zoon wordt meegegeven. Met vissen ben je altijd op zoek naar de grens tussen geluk en techniek. De vangst is dus een verassing!

Lees meer »

Strandjut-excursie

Bram -de klimaat piraat- kan helemaal zijn ei kwijt in een strandjut-excursie. Hij heeft een (rum)vat vol verhalen en kennis te delen. Over de natuur, het milieu, de flora en de fauna, de elementen en het weer.. je gaat dronken van de weetjes naar huis!

Lees meer »

Schatgraaf-excursie

Bram is -de klimaat piraat- in hart en nieren. Hij heeft al aardig wat waardevolle vondsten op zijn naam staan! Hoe bijzonder zou het zijn om van hem de kneepjes van het vak te leren?

Lees meer »

Prijslijst

Natuurexcursie

€ 150,00

Natuurexcursie

€ 150,00

Onze natuurexcursies zijn dagelijks te boeken. Je hebt de keuze uit Garnaelvissen, Strandjutten of Schatgraven. Deze bestaan allen uit een rit in de Holderkar in combinatie met natuureducatie en entertainment.

We houden vaste starttijden aan zodat we voor jullie (en de volgende gasten) op tijd aanwezig zijn. Een natuurexcursie duurt een uur.

De vaste locaties waar wij opstappen zijn: Thalassa, Bodega of Bruut

*Lees onze algemene voorwaarden voorafgaand aan het boeken.